Kulturfredag med suddig natt och söndags-happy hour

Hallå hej!
Vi har vart dåliga på att uppdatera men det finns en anledning...vårt internet har inte fungerat på 3 dagar.
Fredagen började med en jäkla massa timmars läsning av bla "harry potter" och "jenna jameson, att älska som en porrstjärna", två böcker som vi inte kan slita oss ifrån! men tillslut tog vi oss i kragen och vandrade iväg till le louvre för att få något "vettigt" gjort. dessutom har dom kvällsöppet på fredagar, så kl 20.00 vandrade vi in för att se vackra konstverk, för att inte tala om mona lisa som förövrigt, enligt mig, är en riktig besvikelse..men men.

senare var det dags för en liten utgång, som slutade med att vi tryckte på den riktigt stora röda knappen! det belev palais tokio där värdinnan visade sig också vara klädd i filippa k...fråga inte hur vi kom fram till det...
efter det bar det av till le baron där det va ett jäkla liv fram och tillbaka men slutade i alla fall med en jäkla massa dans och mycket glada människor!

lördagen sov vi större delen av dygnet och orkade som tur ta oss upp idag för att städa iordning lägenheten och sedan möta upp emelie för happy hour i le marais följt av la terrassa. bästa bästa.

här får ni lite att titta på...


























sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0